The Wishmasters - Officijalni Srpski Fan Club za Nightwish
 
PrijemPortalKalendarČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

The Wishmasters

The Wishmasters - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Koriscenjem svog (Vaseg) naloga na forumu duzni ste da postujete i pridrzavate se pravila istog koja su doneta od strane administracije i moderacije foruma,u skladu sa medjuljudskim zakonima i osnovama kulturnog ponasanja. Ukoliko se na bilo koji nacin ispostavi da niste procitali pravila ili da se na bilo koji nacin ne pridrzavate istih dosledno dobijate opomenu u zavisnosti od stepena prekrsaja pravilnika foruma. Pravila su vrlo jednostavna i postavljena pod vise stavki. Pravila foruma -Nemate pravo da vredjate druge ljude na osnovu: *Rasne,nacionalne,verske,i bilo kog drugog oblika pripadnosti *Seksualnog opredeljenja,seksualne prirode,ili umisljene seksualne zelje *Politickog uverenja,politicke pripadnosti,partijske organizacije,ili bilo kog drugog oblika politicke volje za iskazivanjem *Njihovog misljenja *Njihovog neznanja *Njihovog teoloskog prisustva *Njihovog ateoloskog prisustva *Toga sto su oni izvredjali vas *Toga sto su vredjali forum *Toga sto su isuvise uporni ili naporni u dokazivanju svojih stavova i sebe Ne smete da *Koristite licna imena ili da na bilo koji nacin ispoljite tudju anonimnost,osim u slucajevima kada anonimna osoba to dozvoljava *Izvrgavate ruglu bilo ciji izgled,konstrukciju tela,konturu lica,ili bilo koji vid deformiteta *Vredjate bilo koju zemlju ,populaciju ljudi,ili nacionalnu pripadnost,odnosno patriotsku volju za preuvelicavanjem svoje zemlje boravka *Sirite flejm,ili namerno pisete vise od pet postova za redom tokom pricanja sa drugom osobom ,a da ista poruka ne sadrzi najmanje pet recenica vezanih za tematiku. *Govorite drugima da su glupi *Reklamirate bilo koji forum u potpisu *Vrsite spam na forumu(dupli postovi se brisu odmah,zbog toga imate opciju "edit" kako ne bi dosli u situaciju da se pitate zbog cega vam je obrisan post) *Objavljujete bilo kakve sajtove koji sadrze ili predstavljaju "Warez". *bezite od diskusije kada je zapocnete.Svaki problem mora biti resen komunikacijom. *Psujete *Da u nicku koristite NIGHTWISH, ili imena i prezimena clanova benda Dozvoljeno vam je da *Pisete u bilo kojoj temi dokle god imate mogucnosti za to *Iskazete svoje verovanje,veru,ili bilo koji oblik zivotnog cilja u skladu date tematike-ukoliko ne postoji,slobodni ste da otvorite istu.Ipak,duzni ste da prilikom otvaranja pazite na osnove gramatike kao sto su veliko slovo na pocetku recenice naslova teme. *Pisete bez straha od drugih clanova i njihovih misljenja. *Budete kako objektivni tako i subjektivni. Nemojte se registrovati ako necete pisati